Таксі Чернівці Львів

  • Економимо Ваш час
  • 24 години 7 днів на тиждень
  • Найвигідніші ціни на таксі
  • Комфортні авто

Наші послуги

Приватний водій

Найкраще обслуговування клієнтів від професійних водіїв.

Трансфер з аеропорту

Комфортні послуги трансферу з аеропорту на будь-яку обрану адресу.

Таксі міжмісто

Комфортні поїздки з міста в місто на легкових авто.

Тарифи

STANDARD
CLASS

від 15 грн

BUSINESS
CLASS

від 16 грн

MINIVAN & VAN
CLASS

від 23 грн

Таксі напрямки по Україні

✔️ Стандарт клас

✔️ Бізнес клас

✔️ Мінівен клас

від 15 грн від 16 грн від 23 грн

Таксі Чернівці – Львів

Щоб швидко та комфортно дістатися таксі з Чернівців до Львова, ви можете скористатися послугою нашої компанії TaxiStatus UA. Ми спеціалізуємося на безпечних та зручних перевезеннях по всіх містах із вигідними тарифами та дешевими цінами. Гарантуємо високу якість сервісу, швидкий трансфер та забезпечення повної зручності.

Асортимент автомобілів

Наша компанія надає транспорт для будь-яких ситуацій та цілей дешево. В асортименті є мікроавтобуси, мінівени, автомобілі класу стандарт і бізнес. Тому ви можете подорожувати не лише одні, а й із величезною компанією. При цьому ціни на трансфери максимально доступні. Також кожен автомобіль обслуговується на постійній основі в сервісному центрі, відповідає всім стандартам та має зручності, такі як кондиціонер, комфортабельні сидіння та дитячі автокрісла. При цьому водій зможе забрати вас з будь-якої точки: залізничний вокзал, автовокзал, аеропорт та інше.

Вартість таксі

Багато користувачів вибирають саме наші послуги, оскільки ми пропонуємо комфортні поїздки за вигідними цінами. Вартість таксі Чернівці – Львів є фіксованою, тому не потрібні додаткові витрати. Також кожна людина зможе знайти автомобіль недорого під свій бюджет.

Наші переваги

Ми постійно покращуємо якість нашої роботи, тому поїздки завжди комфортні. Водії є професіоналами своєї справи та мають величезний стаж роботи, тому вони допоможуть скласти найбільш комфортний та швидкий маршрут без пробок та затримок. При цьому є можливість самостійно вибрати потрібну вам дорогу та заздалегідь обговорити зупинки. Також робота виконується цілодобово, а замовити таксі можна заздалегідь. Наша компанія TaxiStatus UA має величезну кількість позитивних відгуків та працює з різними ситуаціями.

Пропонуємо найшвидший і найбезпечніший спосіб подорожувати на будь-які відстані по Україні! З нами Ви відпочиваєте в дорозі, доставимо точно в пункт призначення. Для поїздки вибирається оптимальний маршрут для економії часу. Водій точно знає, куди їхати. Пропонуємо як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Залишайте заявку й оператор одразу передзвонить і повідомить точну вартість поїздки.