Таксі Харків Кишинів

  • Економимо Ваш час
  • 24 години 7 днів на тиждень
  • Найвигідніші ціни на таксі
  • Комфортні авто

Наші послуги

Приватний водій

Найкраще обслуговування клієнтів від професійних водіїв.

Трансфер з аеропорту

Комфортні послуги трансферу з аеропорту на будь-яку обрану адресу.

Таксі міжмісто

Комфортні поїздки з міста в місто на легкових авто.

Тарифи

STANDARD
CLASS

від 15 грн

BUSINESS
CLASS

від 16 грн

MINIVAN & VAN
CLASS

від 23 грн

Таксі напрямки по Україні

Таксі Харків Кишинів

✔️ Стандарт клас

✔️ Бізнес клас

✔️ Мінівен клас

від 15 грн від 16 грн від 23 грн

Таксі Харків – Кишинів

Якщо ви не хочете їхати на поїзді або автобусі на довгі відстані, то послуга таксі з Харкова до Кишинева недорого від нашої фірми «Taxi Status UA» – найкраща можливість для вас проїхати в комфорті і за оптимальною вартістю.

Що пропонує наша фірма?

Ми пропонуємо послугу локальних і міжнародних таксі-рейсів. У нас у штаті працюють виключно професійні водії з великим досвідом. Вам достатньо обрати пункти призначення: місто та конкретний об’єкт у ньому (залізничний вокзал, автовокзал, аеропорт), а наш водій побудує оптимальний маршрут між містами.

Машину слід замовляти за телефоном або у Viber-чаті. Напередодні приїзду автомобіля вас сповістять про час виїзду. Автомобіль буде підібраний, виходячи з кількості пасажирів, за тарифом є стандарт, бізнес (на обидва класи перевезення надаються седани). Якщо їде багато пасажирів, є мінівен і мікроавтобус. Це безпечно, дешево і розумно.

Чому варто обрати таксі?

Унікальність таксі-трансферу в тому, що цей спосіб пересування не має характерних для поїздів і автобусів незручностей у вигляді випадкових попутників і жорсткого графіка руху. До того ж, у «Taxi Status UA» фіксовані тарифи на всі маршрути, тому вам не доведеться доплачувати в разі, наприклад, ремонту основної дороги на маршруті та вимушеного подовження часу в дорозі.

Ви можете в будь-який час попросити водія зупинитися, якщо вам стало недобре або у вас затекли ноги. Таксі Харків – Кишинів – це довга поїздка, тому ця можливість буде дуже доречною. Для дітей пропонуються спеціальні дитячі крісла (ціна в такому разі буде вищою).

Також вам запропонують жувальні цукерки та льодяники від заколисування і мінеральну воду. Під час поїздки можна замовити зупинку в придорожніх магазинах на заправках, де ви можете докупити собі їжі та напоїв.

Пропонуємо найшвидший і найбезпечніший спосіб подорожувати на будь-які відстані по Україні! З нами Ви відпочиваєте в дорозі, доставимо точно в пункт призначення. Для поїздки вибирається оптимальний маршрут для економії часу. Водій точно знає, куди їхати. Пропонуємо як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Залишайте заявку й оператор одразу передзвонить і повідомить точну вартість поїздки.