Таксі Запоріжжя Кишинів

  • Економимо Ваш час
  • 24 години 7 днів на тиждень
  • Найвигідніші ціни на таксі
  • Комфортні авто

Наші послуги

Приватний водій

Найкраще обслуговування клієнтів від професійних водіїв.

Трансфер з аеропорту

Комфортні послуги трансферу з аеропорту на будь-яку обрану адресу.

Таксі міжмісто

Комфортні поїздки з міста в місто на легкових авто.

Тарифи

STANDARD
CLASS

від 15 грн

BUSINESS
CLASS

від 16 грн

MINIVAN & VAN
CLASS

від 23 грн

Таксі напрямки по Україні

Таксі Запоріжжя Кишинів

✔️ Стандарт клас

✔️ Бізнес клас

✔️ Мінівен клас

від 15 грн від 16 грн від 23 грн

Таксі Запоріжжя-Кишинів недорого

Маршрут між Запоріжжям і Кишиневом становить близько 700 кілометрів (приблизно 10 годин їзди). Як ви хочете провести цей час? У задушливому автобусі з великою кількістю пасажирів; або, ймовірно, в комфортабельному салоні таксі з особистим водієм? Вибір очевидний.

Послуги трансферу

Ми, TaxiStatus UA, надаємо послуги зі здійснення міжміських перевезень. З нами поїздка пройде безпечно, комфортно і недорого.

Унікальність у тому, що таксі із Запоріжжя до Кишинева можна замовити в будь-який зручний для вас час, навіть якщо ви захотіли їхати вночі.

Ми пропонуємо на вибір транспортні засоби будь-яких класу і місткості – від авто економ-класу до престижного мінівена, або місткого мікроавтобуса. Також у вас буде особистий водій, професіонал вищого класу.

З компанією TaxiStatus UA відривається можливість подорожувати Україною та за її межами. Це безпечно, дешево і розумно. Крім того, ви можете розраховувати на нас, якщо вас потрібно забрати з аеропорту, залізничного вокзалу або автовокзалу.

Вартість трансферу

Ціна на таксі Запоріжжя – Кишинів залежить від багатьох факторів, таких як:

  • вибір машини;
  • довжина маршруту;
  • наявність додаткових послуг.

У будь-якому разі трансфер від нашої компанії обійдеться вигідно.

У вартість поїздки включено своєчасну подачу машини і прибуття за вказаною адресою, а також дитяче крісло за необхідності.

Як замовити таксі

Для того щоб замовити авто, потрібно перейти на наш сайт і заповнити онлайн-форму. Ось як це працює: після заявки наш оператор передзвонить вам і уточнить усі деталі. Також він розповість, що входить у ціну і розрахує підсумкову суму.

Якщо скористаєтеся послугами нашої компанії, в результаті ви отримаєте комфортабельне, безпечне і недороге таксі. Звертайтеся до нас, і ви залишитеся задоволені якістю наших трансферів.

Пропонуємо найшвидший і найбезпечніший спосіб подорожувати на будь-які відстані по Україні! З нами Ви відпочиваєте в дорозі, доставимо точно в пункт призначення. Для поїздки вибирається оптимальний маршрут для економії часу. Водій точно знає, куди їхати. Пропонуємо як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Залишайте заявку й оператор одразу передзвонить і повідомить точну вартість поїздки.