Таксі Запоріжжя Одеса

  • Економимо Ваш час
  • 24 години 7 днів на тиждень
  • Найвигідніші ціни на таксі
  • Комфортні авто

Наші послуги

Приватний водій

Найкраще обслуговування клієнтів від професійних водіїв.

Трансфер з аеропорту

Комфортні послуги трансферу з аеропорту на будь-яку обрану адресу.

Таксі міжмісто

Комфортні поїздки з міста в місто на легкових авто.

Тарифи

STANDARD
CLASS

від 15 грн

BUSINESS
CLASS

від 16 грн

MINIVAN & VAN
CLASS

від 23 грн

Таксі напрямки по Україні

✔️ Стандарт клас

✔️ Бізнес клас

✔️ Мінівен клас

від 15 грн від 16 грн від 23 грн

Таксі Запоріжжя – Одеса швидко та недорого

У вас планується поїздка? Не можете вирішити, яким способом добиратися до місця призначення? Компанія “TaxiStatus UA” доставить вас у будь-яку точку на карті України та за її межами.

Маршрут таксі Запоріжжя – Одеса

Основний маршрут таксі із Запоріжжя до Одеси становить трохи більше 500 кілометрів. Відстань немала, близько семи годин їзди. Але з нами цей час ви проведете максимально комфортно та безпечно.

Що ми пропонуємо

Компанія TaxiStatus UA займається міжміськими трансферами. Наше таксі має ряд переваг.

Ми пропонуємо лише якісні послуги недорого та безпечно:

  1. Особистий водій. Наші шофери мають великий досвід у перевезеннях і довезуть вас швидко та з комфортом. Вони чудово орієнтуються в будь-якому місті, тому поїздка пройде ефективно.
  2. Оптимальний маршрут. Наші фахівці розробляють найкоротші та безпечні маршрути. Але якщо у вас є свої побажання, ми, звичайно ж, змінимо його на ваш розсуд.
  3. Асортимент машин. Обираючи нашу компанію, ви отримаєте великий вибір автомобілів на будь-який смак. У нас є мінівени від економ до бізнес-класу. А якщо знадобиться, ми надамо мікроавтобус для компанії до 20 пасажирів.
  4. Безпека. На перше місце ми ставимо безпеку вашої поїздки. Усі наші автомобілі регулярно проходять техогляди та знаходяться у робочому стані. Для безпеки вашої дитини ми встановимо дитяче крісло.
  5. Гарантія успішної поїздки. Унікальність нашого таксі в тому, що ми працюємо цілодобово, тому ви можете звернутися до нас у будь-який час дня чи ночі. Ми гарантуємо доставку авто у призначений час та прибуття за вказаною адресою вчасно. Також шофер забере вас з аеропорту, залізничного вокзалу або автовокзалу.

Наше таксі – це безпечно, недорого та розумно.

Як замовити таксі?

Щоб замовити таксі Запоріжжя – Одеса, перейдіть на сайт та залиште заявку. Наш оператор передзвонить вам і уточнить усі деталі та вартість поїздки. Наші ціни вас приємно здивують.

Пропонуємо найшвидший і найбезпечніший спосіб подорожувати на будь-які відстані по Україні! З нами Ви відпочиваєте в дорозі, доставимо точно в пункт призначення. Для поїздки вибирається оптимальний маршрут для економії часу. Водій точно знає, куди їхати. Пропонуємо як готівковий, так і безготівковий розрахунок.

Залишайте заявку й оператор одразу передзвонить і повідомить точну вартість поїздки.